Erkenning Chiropractie

Kwaliteit
Om de kwaliteit van de geleverde zorg zo hoog mogelijk te houden werken de chiropractors strikt onder gestelde eisen, gecontroleerd door de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). De SCN is een onafhankelijk instituut opgericht om de kwaliteitsbevordering en bewaking van de uitoefening van chiropractie in Nederland, periodiek te controleren.

De Chiropractors die werkzaam zijn bij Chiropractie Drunen hebben de opleiding genoten aan een door de ECCE of ICCE erkende opleiding en zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de SCN en voldoen daarbij aan de door de SCN gestelde kwaliteitseisen.


Klachtenregeling
Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit zorg te leveren en hopen dan ook dat u tevreden bent over onze zorgverlening. Helaas kan het echter zo zijn dat u niet tevreden bent en een klacht heeft over de chiropractor. Wij hopen hier natuurlijk in eerste instantie samen met u uit te komen. Om klachten zo goed mogelijk te kunnen afhandelen zijn wij via de NCA aangesloten bij het Centraal bureau klachtenmanagement in de zorg. Wilt u meer informatie klik dan hier, om te kijken wat u kunt doen.