Zwangerschap

Heeft u ongemakken tijdens uw zwangerschap? Vaak zeggen mensen dat hoort erbij. Maar dat hoeft niet! Chiropractie kan helpen bij het verlichten van uw pijnklachten en zorgen dat u de zwangerschap zo goed mogelijk doorloopt. Chiropractie Drunen is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen en heeft hiervoor een speciaal aangepaste behandelbank! Sommige behandelingen zijn effectiever en comfortabeler als u op uw buik kunt liggen, en die mogelijkheid is er bij ons!
 
U voelt uw lichaam tijdens de zwangerschap voortdurend veranderen van het groeien van de buik tot aan hormoon schommelingen. Er gebeurt in 9 maanden ontzettend veel!
Het kindje groeit naarmate de zwangerschap vordert en de druk op het bekken en de onderrug wordt steeds groter. Het is dus niet gek als u hierdoor pijnklachten krijgt. De chiropractor kan er met behulp van de behandelingen voor zorgen dat u de zwangerschap zo optimaal mogelijk kunt doorlopen! Wilt u meer weten over de behandeling tijdens de zwangerschap? Klik dan hier!
 
Ons doel is altijd om u zo effectief en goed mogelijk te kunnen helpen. Bij sommige specifieke klachten kan een andere zorgverlener u beter helpen. In zo'n geval hebben wij contact met verschillende zorgverleners en kunnen wij u een goed alternatief aanraden, zoals een bekkenfysiotherapeut of een verloskundige. Samen zullen we er alles aan doen om uw klachten zo veel mogelijk te verminderen zodat u optimaal kunt genieten van uw zwangerschap!
 
Cookie instellingen