Veel voorkomende klachten

U kunt met nagenoeg alle klachten die afkomstig zijn van spieren, gewrichten, wervelkolom of het zenuwstelsel terecht bij de chiropractor.
 
Voorbeelden van klachten die wij vaak behandelen in de praktijk zijn:  
Wij houden tijdens de behandeling rekening met uw persoonlijke situatie, leeftijd en medicijngebruik. Daarom kunt u ook bij ons terecht als u onderliggende klachten heeft, zoals hypermobiliteit, botontkalking of fybromyalgie.
 
Naast de bovengenoemde klachten is Chiropractie Drunen ook gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen tijdens de zwangerschap en baby's & kinderen.
Heeft uw baby of kind klachten of ervaart u ongemakken tijdens de zwangerschap? Ook dan kunt u dus terecht bij Chiropractie Drunen.
 
Als u twijfelt of wij ook uw klacht kunnen behandelen of zou u graag meer informatie willen ontvangen? Dat kan zeker! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis screening op afspraak. U kunt dan uw klachten voorleggen aan de chiropractor die dan kan inschatten of onze behandelingen voor u een uitkomst kunnen bieden. 
Cookie instellingen