Spier -en gewrichtsklachten

Heeft u last van spieren -en gewrichtsklachten?
Dit is erg vervelend en kan uw dagelijksleven flink beïnvloeden. De chiropractor kan u helpen de pijnklachten te verminderen of de beweeglijkheid te verbeteren. Wij houden tijdens de behandeling rekening met uw persoonlijke situatie, leeftijd en medicijngebruik. Daarom kunt u ook bij ons terecht als u onderliggende klachten heeft, zoals hypermobiliteit, botontkalking of fybromyalgie.

Fybromyalgie en hypermobiliteit komen meer voor dan men denkt. De gehele dag pijn tijdens het bewegen en 's avonds erg moe omdat u de gehele dag veel vraagt van uw spieren en gewrichten. De dagelijkse dingen die u moet doen op het werk of thuis kosten veel energie. De Chiropractor zal tijdens de behandelingen rekening houden met de onderliggende klachten en samen met u een behandelbeleid opstellen die past bij uw persoonlijke situatie en doelen.


Heeft u last van slijtage in gewrichten?
Heeft u in de ochtend wanneer u opstaat een stijf gevoel in uw gewrichten en heeft u dan even de tijd nodig om op te starten? Dit kan uw dagelijks leven flink beïnvloeden.
 
U zult zich afvragen wat de chiropractor voor u kan betekenen. Helaas kan er niets gedaan worden tegen slijtage, maar wat de chiropractor wel kan doen is zorgen dat de gewrichten en spieren zo soepel mogelijk blijven bewegen en zorgen dat de pijn niet de overhand neemt. Bij artrose is het namelijk belangrijk om de spieren rondom de gewrichten soepel te houden en andere gewrichten die nu harder moeten werken zo optimaal mogelijk te laten functioneren.
 
De chiropractor zal u behandelen met verschillende chiropractische behandeltechnieken. Bij artrose gebruikt de chiropractor voornamelijk spierontspannende technieken, manipulatie en mobilisatie technieken om spieren en gewrichten soepeler te laten bewegen en de balans terug te brengen. Naast behandelingen kijkt de chiropractor ook naar uw houding en bewegingen. Misschien kunnen we u een paar nuttige tips en oefeningen geven, zodat de artrose uw dagelijks leven minder hoeft te beïnvloeden.
 
Zou u graag meer informatie willen ontvangen over Chiropractie en spier -en gewrichtsklachten of wilt u graag een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!
 
Cookie instellingen