Baby's en kinderen


 
Voor uw kind wilt u natuurlijk het beste. Maar wat als u het idee heeft dat uw baby pijn heeft?  Overmatig huilen zonder duidelijke reden kan een indicatie zijn dat uw kind ergens last van heeft. Helemaal niet gek dat ook baby's en kinderen al klachten kunnen hebben, omdat er vanaf het eerste moment na de geboorte al veel van uw kind wordt gevraagd. Ook de bevalling kan voor het kindje zwaar zijn. U vraagt zich misschien af hoe u kunt herkennen dat uw kindje klachten heeft? Ik heb een paar dingen voor u op een rijtje gezet.
  • Voorkeurshoudingen
  • Overmatig huilen
  • Geprikkeld of schrikkerig reageren
  • Spugen
  • Overstrekken
  • Onrustig of kort slapen
 
Herkent u een van de bovenstaande punten dan kan het zinvol zijn om de chiropractor hier eens naar te laten kijken!
 
Het onderzoek en de behandeling van baby's en kinderen zijn anders dan bij volwassenen. De chiropractor zal spelenderwijs onderzoeken uitvoeren en kijken naar de ontwikkeling van uw kind. De onderzoeken zijn zeer uitgebreid en worden uitgevoerd met als doel achter de oorzaak van de klachten te komen en specifiek in kaart te brengen hoe uw kind zich ontwikkelt. Uw baby kan vanaf de eerste dag na de geboorte al behandeld worden.
 
U vraagt zich mogelijk af wat u kunt verwachten van de behandeling van uw baby of kind? Ik leg u dit graag uit, want de behandeling is inderdaad anders dan bij volwassenen.

De technieken die de chiropractor gebruikt bestaan voornamelijk uit milde druktechnieken. Doordat de chiropractor er in is getraind om baby's te behandelen is de behandeling geheel veilig en de druk die wordt toegepast bij een baby is niet groter dan de druk die u zelf kunt verdragen op uw oogbol. Wilt u meer weten over de behandeling bij baby's & kinderen? Klik dan hier!
 
Heeft u het vermoeden dat uw baby of kind klachten heeft en wilt u weten of de chiropractor wat kan doen voor uw kind? Dat kan! Wij hebben een keer per maand een gratis screening inloop spreekuur op afspraak. U kunt deze afspraak per mail of telefonisch in laten plannen en dan kijkt de chiropractor graag met u mee of zij ook deze klachten kan behandelen! 

 
Cookie instellingen