Zwangere vrouwen

Heeft u ongemakken tijdens uw zwangerschap? Vaak zeggen mensen dat hoort erbij. Maar dat hoeft niet! Chiropractie kan helpen bij het verlichten van uw pijnklachten en zorgen dat u de zwangerschap zo goed mogelijk doorloopt. Chiropractie Drunen heeft alle kennis in huis voor het behandelen van zwangere vrouwen en heeft hiervoor een speciaal aangepaste behandelbank! Sommige behandelingen zijn effectiever en comfortabeler als u op uw buik kunt liggen, en die mogelijkheid is er bij ons!
 
U voelt uw lichaam tijdens de zwangerschap voortdurend veranderen van het groeien van de buik tot aan hormoon schommelingen. Er gebeurt in 9 maanden ontzettend veel!
Het kindje groeit naarmate de zwangerschap vordert en de druk op het bekken en de onderrug wordt steeds groter. Het is dus niet gek als u hierdoor pijnklachten krijgt. De chiropractor kan er, met behulp van de behandelingen, voor zorgen dat u de zwangerschap zo optimaal mogelijk kunt doorlopen! Wilt u meer weten over de behandeling tijdens de zwangerschap? klik dan hier!
 
Ons doel is altijd om u zo effectief en goed mogelijk te kunnen helpen. Bij sommige specifieke klachten kan een andere zorgverlener u beter helpen. In zo'n geval hebben wij contact met verschillende zorgverleners en kunnen wij u een goed alternatief aanraden, zoals een bekkenfysiotherapeut of een verloskundige. Samen zullen we er alles aan doen om uw klachten zo veel mogelijk te verminderen zodat u optimaal kunt genieten van uw zwangerschap!
 
 
Cookie instellingen