Het Team

“Ik ben Michelle Kuijsten, een jonge zorgprofessional, gefascineerd door het menselijk lichaam, met een continue drive om door te leren.

De gezondheidszorg is continu in ontwikkeling, en is daardoor een boeiend vak. Door mijn drang om alles te willen weten ben ik in 2016 Chiropractie gaan studeren. Ik had toen al een diploma fysiotherapie op zak, en een aantal jaren werkervaring als fysiotherapeut. Ik zie chiropractie als een verdieping van mijn kennis, waardoor ik uit verschillende invalshoeken uw klacht kan beoordelen. Ik heb verschillende cursussen gevolgd voor de behandeling van vrouwen tijdens de zwangerschap, baby's en kinderen, waardoor ik patiënten in elke levensfase kan helpen met hun klachten. 

Na een aantal jaren praktijkervaring als Chiropractor is de tijd aangebroken om voor mezelf te beginnen. Als zelfstandige kan ik alle tijd nemen voor mijn patiënten. Ik bied graag een luisterend oor. Wij nemen samen de behandelingen door en stemmen deze af op uw persoonlijke situatie. Zo ontstaat er een behandeltraject dat past in uw manier van leven en bewegen.''

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak online voor uw eerste consult!